Meedoen als deelnemer

  1. Plaats een bestelling via de website of met de mobiele app. Je bepaalt zelf wat en van welke boeren je wilt eten en je kiest een plaats bij jou in de buurt om af te halen.
  2. Haal je bestelling af. Je pakt zelf je producten uit de kratten en neemt je eigen tassen mee zodat we zo min mogelijk verpakking hoeven toe te voegen
  3. Eet mee met het seizoen. De week erna houden we je op de hoogte over het nieuwe aanbod van de boeren. Je kunt dan weer bestellen, maar je hoeft niet.

Meedoen als boer

Voor onze uitbreiding zijn wij altijd op zoek naar boeren met een breed aanbod. Via PuurDichtbij kun je je producten rechtstreeks aan onze deelnemers aanbieden. Je bepaalt zelf de prijs en je krijgt online inzicht in je verkoop.

Je hoeft niet persé een biologisch keurmerk te bezitten, maar we verlangen wel transparantie over je werkwijze zodat deelnemers echt goeie keuzes kunnen maken.

Wil je ook via PuurDichtbij producten aanbieden? Stuur dan een mail naar mijnaanbod@puurdichtbij.nl.


Meedoen als investeerder

PuurDichtbij heeft als missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van vers, betaalbaar en verantwoord voedsel. Wij willen graag uitbreiden: landelijke dekking, groter aanbod, en thuisbezorging mogelijk maken. We hebben bijvoorbeeld al een prototype van een fietskar klaar, maar we zijn nog op zoek naar meer investeerders voor deze volgende groeifase.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen via een aanstaande crowdfunding ronde laat ons dat dan weten via investeren@puurdichtbij.nl zodat we je tijdig kunnen informeren.