aanbod in

Berbenfruit

Fruitbedrijf Gebroeders Berben

Bergharen

Grootvader Jan Berben had tot 1969 een gemengd agrarisch bedrijf in Afferden met 8 hectare fruit. Na de ruilverkaveling in Maas en Waal kozen Will en Ria Berben ervoor om in Bergharen het fruitteeltbedrijf voort te zetten. De zoons Jan-Willem en Harm Berben vormen nu de derde generatie van de familie die het fruitbedrijf leidt. In 2005 hebben zij de fakkel van hun ouders overgenomen en runnen het bedrijf in een onderlinge maatschap. Jan-Willem neemt de bedrijfsvoering voor zijn rekening. Harm de uitvoering en de techniek. Als het nodig is, werken Will en Ria Berben van harte mee. Wat hen allen bindt is natuurlijk het familiebedrijf. Maar bovenal de liefde voor de natuur en haar producten.

Fruitbedrijf Berben richt zich op de teelt van appels en peren. Er wordt gestreefd naar het produceren van fruit van optimale kwaliteit, dat voldoet aan de strengste eisen ten aanzien van smaak, kleur en voedselveiligheid. 

Gezonde voeding vinden ze belangrijk, daarom staan ze voor een kwalitatief hoogwaardig product. Dit betekent dat voedselveiligheid op de eerste plaats komt. Zo kan de consument vertrouwen op een eerlijk product dat duurzaam wordt verbouwd.  

http://www.berbenfruit.nl/ 

Geen producten gevonden