Vallei Varken

Vallei Varken

Putten, Nijverdal en Dalfsen

Goed vlees smaakt nog beter als je weet dat het ook bijdraagt aan een betere wereld. Kies daarom voor Vallei Varkensvlees van boeren Frank, Gerald en Nico. Zij zetten zich elke dag vol passie in om hun dieren gezond en duurzaam te laten opgroeien. De varkens krijgen voer met goede voedingsstoffen uit reststromen. Daarmee gaan we voedselverspilling tegen en maken we van afval een mooi product. Het voer wordt aangevuld met lokaal geteelde, eiwitrijke gewassen. Zonder soja en palmolie, dus 100% ontbossingsvrij. Zo houden we onze dieren gezond en zorgen we voor ons klimaat.

Vallei Varkensvlees is lokaal geproduceerd. Het komt via een korte weg van de boerderij bij jou terecht. Supervers dus. Het resultaat? Heerlijk vlees met een lage CO2-voetafdruk.

Vallei Varkensvlees is prachtig vlees van uitmuntende kwaliteit. Het is mals, heeft weinig vochtverlies en is lang houdbaar. Vallei Varkensvlees is puur vlees met een oprecht verhaal en voor een eerlijke prijs.

Ons varken staat centraal. We houden de broertjes en zusjes hun hele leven bij elkaar. Dat voelt vertrouwd en geeft rust. Deze unieke werkwijze leidt ertoe dat de varkens hartstikke gezond zijn. Gezonde varkens voelen zich goed. En dat proef je: de smaak van gezond leven!

Geen producten gevonden