Vereecken

Vereecken

Dronten

Vereecken Fruit is 50 jaar de specialist in fruit. In 1968 startte Theo Vereecken in Dronten met de teelt van en handel in fruit. Om ‘de appels met een vlekje’ tot meerwaarde te brengen, schilde hij het fruit of maakte er sap van. Veel is veranderd, maar de duurzame teelt en productie staat nog steeds voorop. Naast de teelt van appels en peren is Vereecken fruitverwerker en -distributeur voor de zakelijke markt. Ze voegen pure waarde toe. Al 50 jaar.

Vereecken Fruit verzorgt de teelt, opslag, het sorteren, schillen, snijden, persen en verpakken van appels en peren. Daarmee kunnen zij de beste kwaliteit van het verse of geschilde fruit en sappen garanderen. 

Vereecken Fruit teelt het fruit met een minimale inzet van gewasbeschermingsmiddelen. Daarnaast halen ze alles uit de appels en peren. Zo wordt fruit 'met een vlekje' verwerkt tot een halffabricaat voor bakkerijen, en de klokhuizen en schillen die na het schillen overblijven, worden geperst tot sap. 

“Vereecken Fruit biedt een brede range aan standaard kwalitatief hoogwaardige en gezonde producten voor de zakelijke markt. Samen met de klant wil ik altijd zoeken naar een passend product. Zo halen we het beste uit ons fruit… elke dag weer!”