Geschenkpakketten voor iedere gelegenheid

Een geschenkpakket waarvan de helft van de producten achter in de kast of in de prullenbak verdwijnt? Dat vinden wij ontzettend zonde! Daarom heeft PuurDichtbij samen met lokale boeren en voedselmakers (h)eerlijke geschenkpakketten samengesteld waar iedereen van smult. Puur, (h)eerlijk en dat allemaal gewoon van Nederlandse bodem. Bekijk de opties en kies jouw favoriet!


Hoe werkt het?

Stap 1: Kies jouw favoriete pakket
Stap 2: Bepaal de grootte en kies het aantal
Stap 3: Plaats een bestelling en reken af

Pakketten kunnen alleen geleverd worden in de plaatsen waar wij leveren.

Neem contact op
Ontdek het groente- en fruitpakket van PuurDichtbij!

Groente- en fruitpakket 

In deze periode kan je wel wat extra vitamientjes en mineralen gebruiken! Ga voor een (h)eerlijk groente- en fruitpakket met de lekkerste producten gewoon van Nederlandse bodem, boordevol gezonde voedingsstoffen. Het groente -en fruitpakket is verkrijgbaar in klein, middel of groot! Bekijk de inhoud en kies jouw favoriet.

Digitale borrelpakket van PuurDichtbij!

Borrelpakket

Nu we elkaar allemaal even niet kunnen zien is het leuk om een digitale borrel te organiseren! Geef aan waar het borrelpakket bezorgd moet worden en kruip met het team achter het scherm voor een digitale borrel. Het borrelpakket is verkrijgbaar in de maten klein, middel of groot! Bekijk de inhoud en kies jouw favoriet.

Geschenkpakket van PuurDichtbij!

Geschenkpakket

Op zoek naar een leuk geschenkpakket? Verras met een geschenkpakket van Nederlandse bodem! Superleuk voor de feestdagen of om medewerkers een hart onder de riem te steken in een lastige tijd. Het smaakvolle geschenkpakket is verkrijgbaar in de maten middel of groot. Bekijk de inhoud en kies jouw favoriet.

Stel zelf een pakket samen!

Zijn de bovenstaande opties toch niet helemaal wat je zoekt of stel je liever een eigen pakket samen met andere boerenproducten? Geen probleem! Kies de favoriete boerenproducten voor jouw pakket, neem contact met op en wij sturen je een voorbeeldofferte op maat.

Neem contact op

Vers

Smaakvol

Duurzaam