Weetjes, op bezoek bij en andere leuke nieuwtjes vanuit Puurdichtbij. Hier willen wij jou graag op de hoogte stellen van onze nieuwste dingen. lees vooral verder!
Annelies zorgt voor het uitbreiden van het assortiment en voor de inkoop van PuurDichtbij. “Ik ben geen liefhebber van de naturel karnemelk, maar toen ik de karnedrank rood fruit van Den Eelder zag was ik gelijk nieuwsgierig. En... deze is zeker in de smaak gevallen! Niet te zoet en bevat weinig vet, win-win situatie!”
Sander is oud chef-kok en doet de inkoop bij PuurDichtbij. Wanneer jij een bestelling plaatst, besteld Sander dit bij onze boeren. Het favoriete product van Sander is de buikspek van Albert van den Heuvel. Je kan super veel kanten op met dit product! Daarom vindt Sander het ook zo lekker.
Rianne is marketeer bij PuurDichtbij. Zij zorgt onder andere voor de content op onze social media kanalen en in de nieuwsbrieven. Het favoriete product van Rianne: lamsgehakt van Albert van den Heuvel. Lamsvlees heeft een wat sterkere smaak, daarom is Rianne groot fan. Weten hoe Rianne lamsgehakt klaarmaakt?
Pasen is een dag om samen te komen en samen te genieten van lekker eten. Pasen is een dag om de handen uit de mouwen te steken en de keuken in te gaan om lekker eten te maken voor familie en vrienden. Laat je inspireren voor lekkere gerechten tijdens jouw paasbrunch.
Het is 18 maart Nationale Pannenkoekendag, dat betekent pannenkoeken van Nederlandse bodem. Steek de handen uit de mouwen en ga in de keuken aan de slag.
De Nationale Week Zonder Vlees is een Nederlands initiatief om vleesconsumptie te verminderen. Want elke dag vlees eten past niet meer bij deze tijd. ‘En zuivel eigenlijk ook niet’ vindt De Week Zonder Vlees.
Binnenkort voegt PuurDichtbij twee bijzondere producten toe aan het assortiment: mini-eclairs en bananenbier van Veluwse bananen. De producten zullen tijdelijk én exclusief verkrijgbaar zijn voor jou thuis via PuurDichtbij.
De dagen worden korter en de winterjas is uit de kast gehaald. De perfecte tijd voor donkere winter bieren die je een heerlijk warm gevoel geven. Remco van den Berg kan hier alles over vertellen.
“Wij zorgen ervoor dat de vissen lekker veel ruimte hebben. Daarom wordt onze forel ook wel de ‘scharrelforel’ genoemd.” vertelt Sander, terwijl hij de vijvers laat zien.
Het wildseizoen is weer van start! Elk jaar op 15 oktober wordt de jacht geopend en start het 'culinaire wildseizoen', want iedere fijnproever weet dat wild iets speciaals heeft.
Al in de middeleeuwen werd de pie gegeten met verschillende vullingen. Het typisch Engelse gerecht heeft de tand des tijds overleefd en wordt nog steeds graag gegeten. In ons land bereid Prince Pie de lekkerste pie van Nederlandse bodem.
Ook wel eens een rimpelige paprika in huis? Niet zo knapperig als je gewend bent, maar wel vol van smaak. Niet weggooien, daar kan je heel veel lekker dingen van maken! Lees hier onze tips en laat je inspireren.
’s ochtend lopen wij samen met Peter door de weide waar de Jersey-koeien grazen. De rust in het weiland van De Groote Voort in Lunteren valt op. “Tevreden koeien maken geen geluid” volgens Peter. Samen met zijn vader houdt hij de dames tevreden, want dat levert de beste biologische kaas op.