Inspiratie voor in de keuken

De maaltijdpakketten van PuurDichtbij zijn perfect als je in een handomdraai een smaakvol gerecht op tafel wilt zetten. Bestel je favoriete maaltijdpakket, bekijk de video of volg het recept en kook samen met de chef-kok van PuurDichtbij de lekkerste gerechten. Het complete maaltijdpakket is samengesteld met verse boerenproducten van Nederlandse bodem. Eet smakelijk!

Samen koken: 'Ceviche' 

PuurDichtbij chefkok Paul neemt je graag mee met één van zijn recepten. Dit keer een voorgerecht! Bekijk de video voor het maken van de 'Ceviche' en kook mee!

Samen koken: 'Boeren Frittata' 

PuurDichtbij chefkok Paul laat dit keer graag zien hoe hij zijn vegetarische Boeren Frittata maakt. Kook jij mee? 

Samen koken: 'steak tartaar'

PuurDichtbij chefkok Paul neemt je graag mee met het maken van een heerlijke steak tartaar. Bekijk de video en zet een heerlijke steak tartaar op tafel!

Samen koken: 'High tea'

PuurDichtbij chefkok Paul neemt je graag mee met het organiseren van een heerlijke high tea voor 2. Bekijk de video en zet een heerlijke high tea op tafel!

Samen koken: 'Vegetarische curry' 

Bekijk de video of volg het recept van de 'Vegetarische curry' en kook mee met PuurDichtbij chef-kok Paul! Het complete maaltijdpakket is samengesteld met verse boerenproducten van Nederlandse bodem.

Samen koken: 'Runder hotdog' 

Bekijk de video en kook mee met PuurDichtbij chefkok Paul! Hij neemt je stap voor stap mee in het kookproces van de 'Runder hotdog'!

Samen koken - Kleiburger stoofpotje

Samen koken: 'Kleiburger stoofpotje' 

PuurDichtbij chefkok Paul neemt je graag mee in één van zijn favoriete recepten. Bekijk de video voor het maken 'Kleiburger stoofvlees' en kook mee!

Samen koken - Buitenbeentjessoep

Samen koken: 'Buitenbeentjes-groentesoep'

PuurDichtbij chefkok Ronald neemt je graag mee in één van zijn favoriete recepten. Bekijk de video voor het maken 'Buitenbeentjessoep' en kook mee!

Samen koken - Kleiburger

Samen koken: 'Kleiburger' 

PuurDichtbij chefkok Paul neemt je graag mee in één van zijn favoriete recepten. Bekijk de video voor het maken de 'Kleiburger' met 100% runderhamburger en kook mee!

Vers

Rechtstreeks van het land naar jouw voordeur. Kraakvers en vol smaak. Dat proef je!

Makkelijk

Met de smaakvolle recepten van PuurDichtbij zet jij in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel!

Lokaal

Je eet lokale seizoensproducten. En de boer krijgt een eerlijke prijs. Goed bezig!