Biefstukpuntjes (€6,10)

van Het Binnenveld

Biefstukpuntjes (€6,10) Biefstukpuntjes (300g)
€6,10
Dit is een bevroren product

Lekker recept voor biefstukpuntjes:

Benodigdheden: 
- 500 gram biefstukpuntjes
- 3 deciliter rode wijn
- 2 deciliter runderbouillon
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes rozemarijn
- 1 eetlepel suiker
- 50 gram boter
- 60 gram bloem
- 1 gesnipperde ui 

Bereidingswijze:
Fruit het uitje en de knoflook glazig in de 50 gram boter en roer hierna de bloem erdoorheen. Wanneer het
geheel tot een bol is gevormd en er een vettig glanzend laagje op verschijnt, is de bloem gaar.
Voeg nu de koude rode wijn en runderbouillon toe en los de bol al roerend op tot er een gebonde saus ontstaat.
Voeg als laatste de suiker en de rozemarijn toe en haal het geheel van het vuur af.
Verwarm in een pan wat boter of olie en bak op een hoog vuur de biefstukpuntjes rondom snel bruin aan.
Verdeel de biefstukpuntjes over de borden en bedek ze met een lepeltje saus.

Product van:

Het Binnenveld


Rhenen

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, wordt een agrarisch bedrijf met melkvee en vleesvee gerund. Het is een bedrijf met ongeveer 85 melkkoeien en 25 stuks jongvee. De koeien lopen in het voorjaar en de zomer zoveel mogelijk buiten. 

Voor…

Lees meer