Sukadelappen (€7,99)

van Het Binnenveld

Sukadelappen (€7,99) Sukadelappen (500g)
€7,99
Dit is een bevroren product

Lekker recept voor sukadelappen:

Benodigdheden: 
- 1 kilo sukadelappen
- 2 tenen knoflook
- 2 gesneden uien
- 1 paprika
- 4 grote tomaten
- 50 mililiter azijn
- 4 eetlepels suiker
- 2 laurierblaadjes
- 500 mililiter runderbouillon
- 100 gram roomboter
- peper en zout


Bereidingswijze:
Wrijf het vlees in met peper en zout.
Snijd de uien, tomaten en de paprika in grove blokjes.
Braad het vlees aan beide zijden bruin. Verdeel de gesneden groenten, laurierblaadjes en de suiker bovenop het vlees.
Knijp de 2 tenen knoflook met een knoflookpers uit in de pan en schenk de 50 mililiter azijn in de pan bij het vlees.
Breng het geheel nu aan de kook en vul dan een gedeelte van de runderbouillon toe zodat het vlees net ondergedompeld staat.
Laat het geheel nu 2 uur stoven op een klein vuurtje. Wanneer het vocht grotendeels verdampt is, kan de rest van de runderbouillon toegevoegd worden.
Na ongeveer 2 á 2,5 uur kunt u zachtjes op het vlees drukken, wanneer de sukadelappen dreigen uit elkaar te vallen, is het vlees gaar.

Product van:

Het Binnenveld


Rhenen

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, wordt een agrarisch bedrijf met melkvee en vleesvee gerund. Het is een bedrijf met ongeveer 85 melkkoeien en 25 stuks jongvee. De koeien lopen in het voorjaar en de zomer zoveel mogelijk buiten. 

Voor…

Lees meer