Sorry, deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.

Broodje gerookte forel

 

Toe aan een nieuw lunchrecept? Probeer eens een broodje gerookte forel met forel van 't Smallert. Een vissoort die je wat minder vaak voorbij ziet komen, maar verassend lekker is! 
 
 
Bereidingstijd: 5 minuten
Aantal personen: 2 personen

 

Ingrediënten
  • 2 dikke sneeën volkoren brood of 2 volkoren pistoletjes
  • 100g gerookte forelfilet
  • 1 bakje tuinkers
  • 2 lepels mayonaise
  • 1 teentje knoflook
  • 1 citroen
  • Paar schillen komkommer

 

Bereiding

1. Snijd dikke plakken van het volkoren brood of snijd de afgebakken pistoletjes open. 

2. Snipper of pers de knoflook en rasp een beetje schil van de citroen. 

3. Meng de knoflook, het citroenrasp, de mayonaise, een beetje citroensap en besmeer de broodjes ermee. 

4. Snijd de forel in reepjes en verdeel over de broodjes. 

5. Knip de tuinkers en garneer op de broodjes. Schaaf wat reepjes komkommer en doe ook deze op de broodjes. 

TIP
Probeer ook eens met andere toppings, zoals cherrytomaatjes of gegrilde groene asperges.