Introductiebox

Een box vol met de lekkerste producten van boeren uit de buurt

Benieuwd naar de lekkerste producten van boeren uit jouw omgeving? Maak het jezelf gemakkelijk met de introductiebox van PuurDichtbij. Die zit boordevol lekkers uit de buurt en is verrassend voordelig. Bestel vandaag nog!

Nu bestellen

Wat zit er in de introductiebox?

Tarwepasta gigli (250g), rundergehakt (300g), jonge kaas (500g), scharreleieren (10 st), vanille yoghurt, aardbeienjam, flesje Kleiburg bier, appel of perensap (1l), appels (1kg), komkommer, bospeen, witlof en prei.

Bestel jouw box!

Nu extra voordelig én gratis thuisbezorgd

De introductiebox van PuurDichtbij heeft een waarde van maar liefst 50 euro. Je kunt nu tijdelijk met korting kennismaken met de lekkerste producten uit de buurt. Je betaalt namelijk maar 35 euro voor deze smaakvolle box. Bovendien komen we de box gratis bij je thuis bezorgen!

Ja, dat wil ik!

Waar komen de producten vandaan?

PuurDichtbij levert de lekkerste producten van voedselmakers uit de buurt. Van boeren en bakkers tot kaasmakers en kwekers. Wat we gemeen hebben? We houden van puur en gaan voor de beste smaak. We werken met liefde en respect voor de natuur, milieu en dieren.

Meer over onze boeren

Over PuurDichtbij

PuurDichtbij wil het jou makkelijker maken om lekker lokaal te eten. Met verse, gezonde en duurzame producten uit de buurt. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de boer. Want omdat we rechtstreeks van het land bezorgen bij jou thuis, sparen we veel kosten uit. Zo blijven jouw verse boodschappen betaalbaar. En krijgt de boer een eerlijke prijs.

Lees meer over PuurDichtbij