Over PuurDichtbij

Driekwart van wat we eten komt met een boot, vliegtuig of vrachtwagen uit het buitenland. Terwijl je bij jou om de hoek honderden boeren en andere voedselmakers vindt. Dat is best een beetje raar toch?PuurDichtbij wil het jou makkelijker maken om lekker lokaal te eten. Met verse, gezonde en duurzame producten uit de buurt. Dat is beter voor jou, beter voor het milieu en beter voor de boer. Doordat we rechtstreeks van het land bezorgen, sparen we veel kosten uit. Zo blijven jouw verse boodschappen betaalbaar én krijgt de boer een eerlijke prijs.

In enkele stappen, verse producten bij jou in huis!

<center> In enkele stappen, verse producten bij jou in huis! </center>
  1. Kies jouw verse producten Vul je digitale kruiwagen met de lekkerste producten van boeren en andere voedselmakers uit de buurt. Gewoon via de website. 
  2. De boer stelt jouw box samen Je plaatst jouw bestelling en rekent online af. De boer krijgt een seintje en verzamelt jouw producten. 
  3. Ontvang jouw bestelling. PuurDichtbij bezorgt jouw boodschappen thuis of op het werk. Makkelijk toch? Bezorgen is gratis als je voor minimaal 50 euro bestelt.

Bekijk aanbod

De Ondernemer

Hallo, ik ben Pieter

“Ik ben één van de mensen achter PuurDichtbij. Ik heb veel contact met onze boeren. Het blijft speciaal om te zien hoe zij met liefde en zorg ons voedsel maken. Dat is één van de redenen waarom ik me voor PuurDichtbij inzet. Omdat ik wil dat nog veel meer mensen ontdekken wat voor heerlijke producten er uit onze eigen omgeving komen.

Heb je een vraag?

Bekijk de antwoorden op de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.