Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de sneetjes brood in blokjes en besprenkel met de koolzaadolie. Leg op een bakplaat en bak in 15-20 min goudbruin en knapperig.
2. Kook de eieren in 8-9 minuten in een steelpan.
3. Laat de ansjovis uitlekken en prak er 2 in een schaal. Snipper de knoflook en voeg toe. Meng de mayonaise erdoor en knijp de citroen er boven uit. Klop met een garde door elkaar tot een dikke gebonden dressing.
4. Giet de eieren af, pel en snijd in kwarten. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes, halveer de cherrytomaten en snijd de sla in grove stukken.
5. Meng de sla door de saus en verdeel over de borden. Garneer met de croutons, eieren, gerookte kipfilet en de Parmigiano Reggiano.
TIP
Voeg groene asperges toe aan de salade om er een andere touch aan te geven!