Tot onze spijt moeten we medelen dat door aanhoudende uitdagingen, PuurDichtbij per direct stopt. We willen iedereen bedanken die lokaal bij ons kocht.
Voor de mensen die deze week een bestelling hebben geplaatst, geen paniek! Jullie bestelling wordt gewoon zoals altijd bezorgd.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op.
Bedankt voor jullie vertrouwen en blijf lokaal eten!
Sorry, deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.
Favoriete product van Janneke
Kippenvleugeltjes met eigen gemaakte soep
Janneke doet de administratie bij PuurDichtbij. Zij regelt alle financiële en administratieve zaken.
Het favoriete product van Janneke: kippenvleugeltjes van Slagerij Albert van den Heuvel. Vooral haar kinderen zijn er dol op. Lekker gekruid en super mals.
“Als we thuis kippenvleugeltjes eten, zijn de kinderen helemaal blij. Ze vallen altijd weer in de smaak en zijn lekker gekruid en heel mals! Even in de oven en klaar. Heerlijk met een verse eigengemaakte kop tomatensoep.”
Huisgemaakte tomatensoep
Benodigdheden
1 middelgrote ui
2 tenen knoflook
2el (koolzaad)olie
750g verse tomaten
15g verse basilicum
Groentebouillonblokje
750ml water
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de kippenvleugeltjes op een bakplaat met bakpapier en zet de bakplaat 30 minuten in de oven. Draai de vleugeltjes na 15 minuten om.
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook.
Snijd de tomaten in kwarten en bak 5 minuten mee in de pan. Doe vervolgens de verse basilicum in de pan. Houd wat blaadjes apart voor de garnering.
Voeg het water en de groentebouillon volgens de verpakking toe en laat 10 minuten koken.
Pureer de soep met een staafmixer en breng eventueel op smaak met peper en zout.
Serveer de kippenvleugeltjes met een kop soep met een vers basilicumblaadje.
Kippenvleugeltjes bestellen? Voeg ze toe aan je kruiwagen.