Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de pasta voor 8 minuten, doe na 2 minuten de broccoli erbij. De pasta gaart verder in de oven.
2. Dep de kip droog en bestrooi met peper en zout. Verhit 2 el koolzaadolie in een pan en bak de kip in ongeveer 8 minuten gaar. Haal uit de pan en snijd in plakjes.
3. Snijd de champignons in parten en scheur de oesterzwammen in stukjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
4. Verhit 1 el koolzaadolie in een pan en bak de paddenstoelen met de tijm.
5. Giet de pasta met de broccoli af. Doe in een ovenschaal. Meng de paddenstoelen en de kip er doorheen.
6. Meng de crème fraiche met de geraspte parmezaanse kaas en een beetje vocht van de champignons. Meng door het pastamengsel. Bak de pasta in 20 minuten gaar in de oven.
7. Hak ondertussen het brood fijn en besprenkel met 1el koolzaadolie, peper & zout. Bak in de pan tot bruin en knapperig.
8. Haal de pasta uit de oven en bestrooi met het brood. Verdeel over de borden, smakelijk!