Gevulde groenteomelet
Bereiding
1. Klop de eieren samen met 100 ml melk los. Verhit in een koekenpan 1 el olie. Giet vervolgens 1/4e van het eimengsel erin en bak per kan in 1-2 minuten goudbruin. Leg de omelet op een bord en houd warm met een tweede bord erop als deksel. Bak op dezelfde manier nog 3 omeletten.
2. Verwarm intussen de 300 ml resterende melk met de pindakaas en de ketjap tot een gladde satésaus.
3. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes.
4. Verhit in een wokpan de andere 2 el olie. Fruit de ui 1 min en voeg daarna de groenten toe. Bak deze in 4-5 minuten gaar. Voeg vervolgens de reepjes gerookte kipfilet, de tauge en de sambal Pittige Rita toe en verwarm nog 1 min door.
5. Verdeel de omeletten over 4 borden en verdeel vervolgens het groentemengsel over de omeletten. Klap de omeletten dubbel en top af met de satésaus, pinda's en bosui.
TIP
Gek op pittig? Vervang de Sambal pittige rita met een van de andere soorten sambal van De Groene Schuur.