Wijziging in besteltijd & leverdagen

Bij PuurDichtbij zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze bezorgdienst. In de maand september zullen wij onze bezorgdagen en uiterlijke besteltijd aanpassen. In dit bedricht vertellen we je graag wat er voor jou als klant verandert.

Bezorging
Om onze bezorging te optimaliseren zullen wij één keer per week producten van lokale boeren bezorgen. Door de bezorgingen te combineren maken we onze levering nog milieuvriendelijker en verminderen we CO2-uitstoot. Vanaf 11 september bezorgen wij jouw bestellingen op woensdag. Let op: vrijdag 15 september leveren wij dus niet.

Bestelling
Om jouw bestelling op tijd naar onze boeren te kunnen sturen ontvangen wij deze graag voor dinsdag 13:00 uur. Je ontvangt jouw bestelling dan op woensdag. Bestel je op dinsdag na 13:00 uur of later in de week? Dan bezorgen wij jouw bestelling de volgende week op woensdag.

Nieuwe groente boeren
De komende week zullen wij het aanbod groente op PuurDichtbij aanpassen. Het is dan mogelijk om groentes direct van de boer te bestellen. Houd de boeren pagina in de gaten voor onze nieuwe lokale boeren.

Heb je nog vragen over bovenstaande wijzigingen? Stuur dan een mail naar info@puurdichtbij.nl. Wij helpen je graag verder.