Entrecote 2x 150g (€10,85)

van Slagerij Albert van den Heuvel

Entrecote 2x 150g (€10,85) Entrecote 2x 150g (2st)
€10,85

“Tip van de chef” voor het bakken van Entrecote:
(Rundvlees bakken begint bij de aankoop van een goed stuk vlees)

Benodigdheden:
- 50 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- peper en zout

Bereidingswijze:
Dep het vlees rondom droog en laat het op kamer temperatuur komen.
Verwarm de boter en de olie in een koekenpan, de pan is heet genoeg als de boter niet meer
schuimt en bíjna verkleurt !!
Leg het vlees voorzichtig in de hete pan en bak deze in 3 tot 4 minuten aan elke zijde mooi bruin.

Extra tips:
1) Laat je biefstuk even rusten onder wat aluminiumfolie, zo voorkom je dat de biefstuk zijn sappen verliest.
2) Bak gelijk met het vlees 4 halve parten tomaat en 2 halve parten ui mee in de pan.

Product van:

Slagerij Albert van den Heuvel


Bruchem (Gld)

Tussen Maas en Waal brengt boer Albert van den Heuvel zelf zijn koeien groot. In Bruchem, een klein dorpje in het zuidwesten van Gelderland, gelegen tussen weilanden, slootjes en bomenrijen. Daar heeft boer en slager Albert een geheel nieuwe moderne…

Lees meer