Entrecote (€4,95)

van Het Binnenveld

Entrecote (€4,95) Entrecote (200g)
€4,95
Dit is een bevroren product

“Tip van de chef” voor het bakken van Entrecote:
(Rundvlees bakken begint bij de aankoop van een goed stuk vlees)

Benodigdheden:
- 50 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- peper en zout

Bereidingswijze:
Dep het vlees rondom droog en laat het op kamer temperatuur komen.
Verwarm de boter en de olie in een koekenpan, de pan is heet genoeg als de boter niet meer
schuimt en bíjna verkleurt !!
Leg het vlees voorzichtig in de hete pan en bak deze in 3 tot 4 minuten aan elke zijde mooi bruin.

Extra tips:
1) Laat je biefstuk even rusten onder wat aluminiumfolie, zo voorkom je dat de biefstuk zijn sappen verliest.
2) Bak gelijk met het vlees 4 halve parten tomaat en 2 halve parten ui mee in de pan.

Product van:

Het Binnenveld


Rhenen

Nabij Achterberg, in het Binnenveld van de gemeente Rhenen, wordt een agrarisch bedrijf met melkvee en vleesvee gerund. Het is een bedrijf met ongeveer 85 melkkoeien en 25 stuks jongvee. De koeien lopen in het voorjaar en de zomer zoveel mogelijk buiten. 

Voor…

Lees meer