Ribeye 2x 150g (€11,45)

van Slagerij Albert van den Heuvel

Ribeye 2x 150g (€11,45) Ribeye 2x 150g (400g)
€11,45

“Tip van de chef” voor het bakken van Rib-eye:
(Rundvlees bakken begint bij de aankoop van een goed stuk vlees)

Benodigdheden:
- 50 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- peper en zout

Bereidingswijze:
Dep het vlees rondom droog en laat het op kamer temperatuur komen.
Verwarm de boter en de olie in een koekenpan, de pan is heet genoeg als de boter niet meer
schuimt en bíjna verkleurt !!
Leg het vlees voorzichtig in de hete pan en bak deze in 3 tot 4 minuten aan elke zijde mooi bruin.

Extra tips:
1) Laat je biefstuk even rusten onder wat aluminiumfolie, zo voorkom je dat de biefstuk zijn sappen verliest.
2) Wrijf de Rib-eye voor het bakken licht in met wat mosterd.
3) Bak gelijk met het vlees 4 halve parten tomaat en 2 halve parten ui mee in de pan.

Product van:

Slagerij Albert van den Heuvel


Bruchem (Gld)

In Bruchem heeft Slagerij Albert van den Heuvel een geheel nieuwe moderne slagerij neer gezet met eigen veestallen, opslag en verwerkingsruimte. Zij werken in gekoelde werkruimtes volgens strenge E.E.G.-normen en zijn gecertificeerd volgens de HACCP-richtlijn. 

Lees meer