Sucadelappen 500g (€9,05)

van Slagerij Albert van den Heuvel

Sucadelappen 500g (€9,05) Sucadelappen 500g (500g)
€9,05

Lekker recept voor sukadelappen:

Benodigdheden: 
- 1 kilo sukadelappen
- 2 tenen knoflook
- 2 gesneden uien
- 1 paprika
- 4 grote tomaten
- 50 mililiter azijn
- 4 eetlepels suiker
- 2 laurierblaadjes
- 500 mililiter runderbouillon
- 100 gram roomboter
- peper en zout


Bereidingswijze:
Wrijf het vlees in met peper en zout.
Snijd de uien, tomaten en de paprika in grove blokjes.
Braad het vlees aan beide zijden bruin. Verdeel de gesneden groenten, laurierblaadjes en de suiker bovenop het vlees.
Knijp de 2 tenen knoflook met een knoflookpers uit in de pan en schenk de 50 mililiter azijn in de pan bij het vlees.
Breng het geheel nu aan de kook en vul dan een gedeelte van de runderbouillon toe zodat het vlees net ondergedompeld staat.
Laat het geheel nu 2 uur stoven op een klein vuurtje. Wanneer het vocht grotendeels verdampt is, kan de rest van de runderbouillon toegevoegd worden.
Na ongeveer 2 á 2,5 uur kunt u zachtjes op het vlees drukken, wanneer de sukadelappen dreigen uit elkaar te vallen, is het vlees gaar.

Product van:

Slagerij Albert van den Heuvel


Bruchem (Gld)

Tussen Maas en Waal brengt boer Albert van den Heuvel zelf zijn koeien groot. In Bruchem, een klein dorpje in het zuidwesten van Gelderland, gelegen tussen weilanden, slootjes en bomenrijen. Daar heeft boer en slager Albert een geheel nieuwe moderne…

Lees meer